www.demerstappersbilzen.be

Vrije wandelingen

Iedereen welkom !


 VRIJE WANDELINGEN VANAF ZATERDAG 10 OKTOBER T/M ZONDAG 18 OKTOBER 2020


Daar het organiseren van geleide wandelingen momenteel niet zo evident is, wegens het coronavirus, heeft het bestuur beslist een vrije wandeling te organiseren.


Verschillende clubs hebben al zoiets georganiseerd en dus konden we niet achterblijven en bieden we onze leden en ook andere wandelaars de kans nog eens de beentjes te strekken en de sociale contacten te versterken.

Onze parcoursmeesters hebben enkele wandelingen uitgestippeld, vertrekkend aan het cafétaria van het zwembad in Bilzen (De Kimpel). Er is geen inschrijving!


En iedereen doet een afstand wat hij wil en wanneer hij wil. De afstanden variëren van 4-6-12 of 20 km. De parcours zullen te zien zijn in het cafétaria. De 4 km en de 6 km situeren zich in en rond de Kattenberg, de 12 km gaat richting Alden Biesen alwaar nog een lus van 8 km kan gewandeld worden.


Onze leden krijgen een gratis consumptie aangeboden, voor of na de wandeling, in het cafétaria van het zwembad. Dit geldt voor een frisdrank, pils of koffie! Voor andere consumpties, geven jullie de ingevulde bon af, het resterend bedrag moet dan wel zelf bijgelegd worden!


Indien jullie de 12 km en eventueel de 20 km doen, zijn er enkele plaatsen waar er iets gedronken of gegeten kan worden. ’t Gasthuis, aan het kasteel, iedere dag geopend vanaf 11:00, zaterdag en zondag vanaf 10:00. Het Apostelhuis is iedere dag geopend vanaf 11:00, dinsdag en woensdag is het sluitingsdag. Ook taverne- hotel Takoda, langs de parking, is iedere dag geopend vanaf 8:00. Ge ziet, van rustpauzes geen probleem!


P.S. Vergeet niet de groene afstempelkaart mee te nemen want jullie krijgen een stempel bij de vertrekplaats. Denk ook aan jullie veiligheid, neem afstand, ontsmet de handen, was de handen na een toiletbezoek en vooral vergeet het mondmasker niet!